Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Battlefield 2042 θα προσθέσει σύστημα με classes

*
Η DICE επιβεβαίωσε τα σχέδιά της να ενσωματώσει στο Battlefield 2042 σύστημα κλάσεων, ως μέρος του update για την Season 3.

Στην παρούσα στιγμή, η ομάδα ανάπτυξης προετοιμάζεται για το λανσάρισμα της 2ης season του τίτλου. Την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022, μίλησε περιληπτικά για τα σχέδιά της στις season που θα διαδεχθούν την επόμενη. Η ανακοίνωσή της έγινε μέσω ενός development update video που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.


Η ανακοίνωση που “κλέβει την παράσταση” είναι η απόφαση να επανασχεδιαστεί το σύστημα των specialists προκειμένου να έρθει πιο κοντά στις classes, κάτι που βρισκόταν – και δούλευε – στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Η DICE ανακοίνωσε:

“Νωρίτερα φέτος, δημιουργήσαμε μια ομάδα ανθρώπων για να αναλύσουμε το feedback των παικτών μας και πλέον είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε για το μέλλον των Specialists και το σύστημα των classes. Η άφιξη των specialists στο Battlefield 2042 ήταν αμφιλεγόμενη. Σας ακούσαμε. Στην season 3 θα αλλάξουμε τους specialists και θα προχωρήσουμε στην κλασσική γνωστή φόρμουλα των κλάσεων του Battlefield. Αυτές οι κλάσεις θα έχουν traits που είναι τώρα διαθέσιμα σε Specialists και τα υπάρχοντα gadgets και throwables θα κατανεμηθούν σε αυτές για να ταιριάζουν με τον ρόλο τους. Αυτή είναι η αρχική μας σκέψη, αλλά βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή των συζητήσεων. Θέλουμε να ακούσουμε περισσότερα από εσάς. Οι specialists δεν θα φύγουν από το Battlefield 2042, αλλά αυτή η εξέλιξη θα τους συνδέσει στο κλασσικό σύστημα κλάσεων που γνωρίζουμε ότι πολλοί ζητήσατε. Αυτή είναι μια σημαντική αλλαγή από την πλευρά μας όσον αφορά την ανάπτυξη του τίτλου και για αυτό παίρνουμε τον χρόνο μας για να το κάνουμε σωστά. Για αυτόν τον λόγο, θα εισάγουμε τις αλλαγές στο παιχνίδι στην Season 3”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Illusions CE (DICE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*